Rökebo LSS-boende

Rökebo LSS är beläget utanför Sandviken och är ett boende för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med mycket stort omvårdnadsbehov. 

Alborga LSS-boende

Alborga LSS är beläget i Gävle Kommun och är ett boende för barn och ungdomar från 13 till 21 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med mycket stort omvårdnadsbehov. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra verksamheter? Tveka inte att kontakta oss via länken nedan. 

Om Omsorg Norr

Omsorg Norr startade 2015 och har huvudkontor i Gävle. Vi erbjuder en småskalig verksamhet med nära samarbete mellan verksamheter och företaget och på så sätt möjliggöra verkligt individuella lösningar för våra brukare. Omsorg Norr är sedan 2018 en del av Team Olivia.

Nyheter

Kreativitetens positiva kraft
2020-07-27

Kreativitetens positiva kraft

Coronakrisen begränsar tillvaron för många, inte minst de personer som vi dagligen möter i vår verksamhet. Bristen på mänsklig kontakt riskerar i förlängningen att leda till mental ohälsa.

Det är välbelagt att kreativitet genom skapande har stor positiv påverkan på vårt välbefinnande och kan hjälpa människor genom svåra tider.

Vill du vara med i vårt projekt Kreativ Paus och bidra med ett valfritt kreativt verk? Gå in på www.kreativpaus.com och läs mer.

Lediga jobb

Har du ett genuint intresse för att arbeta med att stödja barn- och ungdomar till ett stimulerande liv?